top of page

Gjengen som får hjulene til å rulle

Haakon Evjen

statsautorisert revisor / oppdragsansvarlig

Han ler av de som sier at revisjon er kjedelig, og elsker jobben sin. 20-års erfaring med revisjon fra privat sektor, og har en bred erfaring fra de fleste bransjer. Han synes den første kaffekoppen om morgenen er den beste, men han synes den nummer tyve på ettermiddagen smaker helt ok den også.

For kryptert e-post eller overføring av større filer til Haakon, bruk knappen under:

May-Linda Utklev

statsautorisert revisor

Alltid først om morgenen på kontoret, og er et arbeidsjern. Setter kunden først, og hvile kan man gjøre når man blir pensjonist. Setter pris på at det blir mer og mer digitale reiseregninger, men synes også det er kos med en manuell bankavstemming.

For kryptert e-post eller overføring av større filer til May-Linda, bruk knappen under:

Lars Andreas Holtsdalen

statsautorisert revisor

Firmaets høyeste. Han elsker gode avstemminger og regnskaper som synger imot han av ryddighet. Så ung at han aldri har opplevd manuelle skattepapirer, og fornøyd med det. Skapt for den digitale hverdagen.

For kryptert e-post eller overføring av større filer til Lars, bruk knappen under:

Bob the Robot

master of numbers

Bob er firmaets kjedeligste, og tidenes festbrems på julebord. Men på jobben er han et rivjern og spiser SAF-T filer til lunsj, og analyserer og prosesserer store mengder data fra morgen til kveld. Bob er en teamplayer, og elsker koseord som AI, proijisering, statistisk utvalg og standardavvik. 

bob sorthvitt_edited.jpg

Kryptert overføring av e-post/filer:

bottom of page